Om oss

Sarpsborg Bruktbil AS

Sarpsborg Bruktbil AS har som mål å tilby deg som kunde bruktbiler i alle prisklasser og fra alle bilmerker. Vårt store satsingsområde er «rimelige» bruktbiler som folk flest kan kjøpe. Kjøper du bruktbil av oss kan du være sikker på at de er god stand. Vi kjøper våre bruktbiler via merkeforhandlere, og de går gjennom en grundig verkstedkontroll hos våre samarbeidspartnere før de sendes ut for salg. På den måten er du sikret at ditt bruktbilkjøp hos oss er en garanti for både kvalitet og trygghet.

Vi tilbyr garantiordninger for bruktbil gjennom våre samarbeidspartnere, og har finansieringsløsninger helt fra 0 kroner i egenkapital, med inntil 10 års nedbetalingstid. Våre bilforhandleravtaler med flere forsikringsselskap, sikrer at du får tegnet en bilforsikring gjennom oss til meget konkurransedyktige betingelser.

Kom innom oss i BilXtra-bygget rett ved Stopp kjøpesenter i Sarpsborg. Vårt tilholdssted i Sarpsborgs «bilmekka», gjør at det er kort vei til både buss og tog. Kommer du langveisfra kan vi også avtale et møte med deg som kunde, der det passer deg best!

Bilene våre er kjøpt via merkeforhandlere og er verkstedkontrollert hos våre samarbeidspartnere, for å kunne garantere kvalitet og trygghet.

Vi holder til i Bilxtra bygget rett ved Stopp kjøpesenter som er Sarpsborgs «bilmekka», med kort vei til buss og tog. Kom gjerne en tur innom.

kontakt oss
det kan lønne seg

Rull til toppen